Kerti mulatság Reguly Antal születésnapján

< >
2019.07.11 - 18:00 - 2019.07.12 - 17:30

Nemsokára kezdődik a Reguly Emlékév, aminek keretein belül a híres kutató születésének 200. évfordulóját ünnepeljük. Reguly születésnapján, július 11-én délelőttől kora estig az ő munkásságával foglalkozunk.

A nap záróakkordjaként 18 óra 19 perctől kerti mulatsággal ünneplünk múzeumunk udvarán. A "Vendégségben Regulynál" elnevezésű programunkon szellemiségünkhöz híven a közösségi összefogáson lesz a hangsúly. Ezért arra kérünk mindenkit, aki kedvet érez, hogy tegyen hozzá a közös ünnepléshez némi sütemény,pogácsa vagy egyéb rágnivalók elhelyezésével a közösségi büféasztalunkon. Készülünk egy kis koccintással is, ehhez is örömmel veszünk ízlés szerinti italokat. Mi is sütünk ezt-azt intézményünk mézeskalácsos műhelyében, sőt a zirci Diabétesz Klub is felajánlotta cukormentes nassolnivalóit a közös ünneplésre. Érdemes tehát beletenni a közösbe és boldogan kivenni belőle, amit szeretnénk. :)

Az este mindenki számára nyitott. A sütiknek, pereceknek, talléroknak, pezsgőknek, üdítőknek és egyéb finomságoknak pedig külön örülünk. 

Website by InnoTeq