Kávézó

Zirc belvárosának szívében található a Reguly Múzeum Kávézó. Térjen be hozzánk és engedje, hogy magával ragadja a Reguly Antal Múzeum földszinti részén kialakított Kávézó egyedülálló hangulata! Az ikonikus műemléképület együttessel körülölelt belső udvaron, a hatalmas hársfák árnyékában, a teraszon üldögélve a kávézás igazi élmény!

Kávéházunkat olyan vendégváró helynek tartjuk, ahol a kávéház mindenkié: időseké, fiataloké, a helybéli lakosoké, az átutazó turistáké, dolgozóké, családtagoké, baráti társaságoké.

A Reguly Múzeum Kávézó visszafogottan elegáns, oldott hangulatú találkozóhely, ahova  – a kávéházi hagyományokhoz híven – a nap bármely szakában érdemes  betérni. Szándékunk nem kisebb, mint hogy felélesszük a kávéházba járás hagyományát. A kávézás már a múltban is a kényeztetés, bizonyos tekintetben a jómód szimbóluma volt. A tradicionális kávéházi hangulat az irodalom, a zene és a különböző művészeti ágak mozgatórugója.

Kiváló minőségű, frissen őrölt, egyedi aromájú kávénk mellett programokat is kínálunk vendégeinknek. Főként a nyári időszakokban a hétvégéket kiállítás megnyitókkal, művészeti műhellyel, vagy felolvasó estekkel, filmvetítésekkel gazdagítjuk. A minőségi kávé serkentő, a gondtalan kávéfogyasztás pedig nyugtató hatású. Célunk, hogy fizikailag és lelkileg is felfrissüljenek a kávét kedvelők vagy azon betérő vendégek, akik a hétköznapok rohanását szeretnék pár perc szieszta erejéig megszakítani. A kávézás elengedhetetlen kiegészítője az édesség. A kávé mellé elcsábulhatunk egy szelet süteményre, vagy egy forrón tálalt rétesre is, frissítőként pedig megkóstolhatjuk a különféle ízesítésű limonádékat és üdítőket.

A kivételes környezetben lévő kávézónk tökéletes helyszín baráti vagy családi találkozókra, mindazoknak, akiknek a minőség éppolyan fontos, mint a könnyed hangulat. Készségesen segítünk abban, hogy a lehető legnagyobb élményben legyen részük, ha szabadidejüket nálunk töltik!

A kávéház kedd-szombat (10:00-17.00)napokon várja a vendégeket, de a távlati cél a hétnapos nyitva tartás. < >
<
>

Website by InnoTeq