Szövőtanfolyam kezdőknek

Szövő tanfolyam kezdőknek

Oktató: B. Dobos Teréz, szövőmester

A tanfolyam 15 órás (5 alkalmas), mely heti rendszerességgel kerül megrendezésre, alkalmanként 3 órában.
A tanfolyam időtartama alatt a résztvevők megismerkedhetnek a különböző alapanyagokkal, úgymint a gyapjú, a pamut, a vászon vagy a rongy.
Különböző szövőeszközök kipróbálására is lehetőséget biztosítunk: a résztvevők a kötélverő, a szalagszövő, a karmantyú baba, a szövőkeret és az asztali öv-szövő önálló használatát is elsajátíthatják. A tanfolyam ára tartalmazza az oktatás és az alapanyag díját. Az alkalmakon készült tárgyak hazavihetők.

A tanfolyamokat kezdőknek, újrakezdőknek és tudásukat bővíteni vágyóknak is ajánljuk. A kis létszámú csoportok lehetővé teszik, hogy a megfelelő szakmai segítség mellett mindenki a saját tempójában haladhasson.

Ára: 16.500 Ft, mely tartalmazza az alapanyag és az oktatás díját, az eszközök használatát és a műhelyfenntartás költségeit.

A tanfolyamra való jelentkezés a részvételi díj felének vagy a teljes összegnek a befizetésével válik véglegessé. Kérjük ezt - amennyiben lehetséges - a helyszínen a tanfolyam kezdete előtt befizetni! (Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház, Zirc Rákóczi tér 10.).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A tanfolyam minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.
Jelentkezni az alábbi linken, vagy a múzeum elérhetőségein lehetséges:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclMYGYAD0mWEDLGhWu8-o3W99cOHW729sovZ0M5G7ZgBv9oQ/viewform?fbclid=IwAR29rHyo6lfTQNHmLoPp7r6z-9guJPfPeXaX-qBl4W5tE5L4JHcSNlwHAZ0

 

 

< >

Website by InnoTeq